TimeXtender

Locatie:
U kunt zich niet meer in of uitschrijven.

TimeXtender komt langs om alles over hun oplossing te vertellen:

TimeXtender – het bedrijf

Met ons innovatieve Discovery Hub-platform biedt TimeXtender organisaties (in alle industrieën) direct toegang tot gegevens.  We zien een enorme toename niet alleen in het ontsluiten van het aantal databronnen (ERP, CRM, cloud applicaties etc.), maar ook in de omvang van de data. Organisaties willen grip op dit proces en verwachten een geautomatiseerd data platform dat op een snelle en eenvoudige manier is op te zetten en te beheren.

Discovery hub is een krachtig softwareplatform dat wordt gebruikt voor het opzetten van een flexibel next-gen data estate, gebaseerd op het Microsoft Data Platform. Door gebruik te maken van AI en automatisering versnellen we de digitale transformatie bij organisaties. TimeXtender bedient haar 3.000 + klanten, van middelgrote bedrijven tot Fortune 500, via haar wereldwijde netwerk van partners.

Wat is de Discovery Hub?

Discovery Hub is het nieuwste, toekomstbestendig data platform dat gebruikmaakt van de kracht van automatisering om snel en agile development mogelijk te maken, volledig compliant is en naadloos On-Prem, Hybrid of FULL-cloud-implementaties ondersteunt. Hiermee verwijderen we de patchwork aan tools die nodig zijn voor het preraren van data, zonder de gebruikelijke lange, handmatige implementaties op complexe data omgevingen.

  • Hulp voor elke business user, data scientist en data analyst: elke vorm van analyse tools kan connecteren aan Discovery Hub; Data Scientist wille bijvoorbeeld snel en eenvoudig toegang tot de ruwe data om zo hun AI en predictive analyse tools te kunnen voeden.
  • Ander business users – zoals bijvoorbeeld financiële controllers, marketing analisten of sales managers – hebben meer behoefte aan AI, performance management analyses of visualisatie tools. Discovery Hub geeft direct toegang tot deze data in een begrijpbaar, gevalideerd en gestructureerd formaat.
  • Voor de decision maker die vaak PowerBI, Tableau en/of Qlik gebruikt wordt de data automatisch gevoed in het juiste formaat.

Zodat iedereen in staat is gesteld snel, de juiste beslissingen te kunnen nemen met direct toegang tot de juiste gegevens.