Erik
van der Hoeven

Erik
van der Hoeven

Senior Business Intelligence Consultant

Ik ben een ervaren allround BI Consultant met sterke focus op data integratie en data modelering oplossingen die passen bij de behoefte. Hierin streef ik naar een juiste combinatie van duurzame en pragmatische BI-toepassingen.

De meeste energie krijg ik van het delen van mijn kennis en ervaring. Dit doe ik niet alleen door mijn klanten te helpen met het behalen van hun ambities op het vlak van BI, maar ook te adviseren, audits uit te voeren, artikelen te schrijven, gast colleges te geven en mijn kennis op pijl te houden door certificeringen, trainingen en lezingen.

De afgelopen 10 jaar heb ik mezelf gespecialiseerd tot een allround BI Consultant die in staat is Business Intelligence bij bedrijven tot een hoger niveau te tillen. Met mijn aanstekelijke enthousiasme en energie voor het vak, creëer ik draagvlak voor optimalisatie en vernieuwing tezamen met een positieve sfeer in het team. Ik heb veel ervaring met verschillende traditionele en moderne BI Tools met een lichte voorkeur voor Microsoft. Daarnaast voer ik kleinere projecten uit op gebied van Big Data/IoT, Cloud concepten en Data Science.

0643029943