Theo
Geelen, EBA, AHF, AHC

Theo
Geelen, EBA, AHF, AHC

Agile Scrum master at Aegon Asset Management

Ik ben een gedreven Agile manager met jarenlange ervaring in diverse business (intelligence) omgevingen. Tijdens mijn werkzaamheden breng ik beweging, structureer ik en maak ik opdrachten/veranderingen af. Ik help bij het optimaliseren van de besturing van afdelingen. Mijn ervaring ligt op het gehele management gebied vanaf afstemmen met de business, het inschatten van de werkzaamheden, de uitvoering van werkzaamheden tot en met de het in beheer (laten) nemen van eindproducten. Ik ben daarbij een generalist met een bedrijfskundige en IT-achtergrond, die graag aan innovatieve projecten werkt en waar nodig zelf innovatie trajecten initieert. Hierbij maak ik gebruik van SCRUM en Agile methodiek. Buiten het IT werkgebied richt ik me ook op Personal Coaching.. meer weten... neem dan even contact op.

Informatie analist
Manager
Scrum master
Werkervaring

Aegon Asset Management

Agile coach / Scrum master

7-2018 tot heden

Provincie Zuid-Holland

Agile (transitie) Coach

4-2018 tot heden

MKPC BV

Trainer Agile - Scrum Master (PSM1) - Product Owner (PSPO1)

1-2016 tot heden
Deze training geef ik aan managers en medewerkers die betrokken zijn in het opzetten en uitvoeren van projecten en die (binnenkort) te maken krijgen met, of zich nog oriënteren op, de mogelijkheden van Scrum en Agile. Deze is geschikt voor iedereen die met Scrum aan de slag wil. Na afloop is iedereen in staat om het certificaat te behalen.

Yellow Intelligent

Owner

12-2012 tot heden
Voor diverse rollen: Enterprise Business Agility Strategist (EBA) AgilityHealth Transitie Coach en Facilitator (AHC en AHF) Programma manager / Projectmanager / -leider Ad interim manager Product Owner Scrum master Business consultant / analist Informatie consultant / analist Management consultant Mentor m.n. op het gebied van Business Intelligence COACH Trainer Agile | Scrum | PO Daarnaast ook ambassadeur van AgilityHealth Radars zie ook verder www.yellow-intelligent.nl

Stichting Gewoon

Oprichter en penningmeester

1-2000 tot heden
De ouders zijn sinds 1993 op zoek geweest naar een andere woonoplossing voor hun kinderen. Op 30 november 1999 richtten zij de Stichting "GeWOON" op: Gehandicapten Wonen Overigens Ook Normaal. Primaire doelstelling van de Stichting was te komen tot een vorm van zo zelfstandig mogelijk samenwonen voor hun zes jong volwassen kinderen. Vanaf half juni 2000 vormen deze jongeren een woongroep. Niets bijzonders. Maar toch ook niet helemaal gewoon. Zij zijn namelijk alle zes verstandelijk gehandicapt. En verstandelijk gehandicapten wonen over het algemeen niet zelfstandig.
0642355125

Gebruik onderstaand formulier om een e-mail te sturen.