Eddy
Spijker Msc

Eddy
Spijker Msc

Senior Informatie manager bij Provincie Noord-Brabant

Een ervaren informatie- en project manager die resultaat weet te bereiken, gewend om te schakelen tussen Business inhoudelijke specialisten, IT specialisten en leveranciers.

Mijn specialisatie is het professionaliseren van organisaties en processen. Ik weet vanuit mijn ervaring wat speelt op de werkvloer en heb de kennis en motivatie om te professionaliseren. Daarnaast zorg ik ervoor dat de medewerkers de ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen. Ik ben in staat om een vastgelopen project of organisatieverandering in korte tijd terug op de rails te zetten.
En met een lange ervaring in adviestrajecten van informatie management en Business Intelligence ben ik in staat om een robuuste organisatie rondom uw data management neer te zetten.
Ik ben een zeer ervaren professional met als specialisme Business Intelligence (BI) en datamanagement (MDM). Ik heb gewerkt in de rollen van manager, informatie architect, adviseur en projectmanager. Als ketenmanager heb ik een aantal complexe projecten gerealiseerd voor Interpolis, Achmea en CZ.

Als ik iets aanpak, ga ik ervoor om het tot een goed einde te brengen. Met een positieve uitstraling en enthousiasme kan ik steeds nieuwe ideeën en oplossingen inbrengen. Ik ben in staat om snel problemen te onderzoeken en belangrijke zaken te achterhalen. Ik zorg dat de grote lijnen duidelijk zijn en ben in staat om meerdere belangen mee te laten wegen en daarbij verschillende opties aan te geven.

Betrouwbaar, klantgericht, ondernemend, overtuigend, mensgericht, besluitvaardig, analytisch, resultaatgericht, communicatief vaardig.

Werkervaring

Provincie Noord-Brabant

Senior Informatie manager

7-2018 tot heden

Easy Management

Directeur / Eigenaar Easy Management

10-2014 tot heden

Easy Management

Zelfstandig ondernemer

10-2014 tot heden
Business Consultant, IT en BI management
Beschikbaar
0610357066

Gebruik onderstaand formulier om een e-mail te sturen.